About hippe sites

My story

Het begon allemaal  met een verlangen. Mijn verlangen om als digital nomad door het leven te gaan. Het idee om overal te kunnen werken en daarmee ook goed geld te verdienen sprak bij enorm aan (en nog steeds). Wij leven in een mooie tijd…

En zo ben ik begonnen met de online webshop www.hippemeisjes.nl. Een webshop met allemaal duurzame producten. En om de wereld nog een beetje mooier te maken investeer in 10% van de winst in microkredieten aan vrouwen.

Alleen de weg naar een goed lopende site ging niet altijd over rozen. Ik kan je zeggen dat het op z’n minst een uitdagend proces was. En ook een proces die nogal wat tijd in beslag nam. Nu is er online heel veel te vinden en vaak ook nog gratis. Alleen de informatie is niet altijd up-to-date of zelfs onjuist. Met als gevolg een paar crashes en wat minder fijne verwensingen.

Natuurlijk zijn er ook hele goede bronnen te vinden alleen voordat je daarachter bent ben je wel een paar luttele uurtjes verder. En zelfs met decennia ervaring in marketing en journalistiek was het veel testen en uitproberen. Maar met als resultaat een mooie site die geld oplevert. 
 
En toen werd het tijd om al mijn kennis te bundelen in een goede training zodat jij lekker snel en makkelijk jouw eigen site kan bouwen. Hou je nou juist van het pionieren? Dan is deze training niets voor je. Hou je van gemak en een duidelijk stappenplan? Dan gaat jouw hart voor deze online training echt sneller kloppen.
 
 

Els te Riele

Let's get started!

Met mijn opleiding journalistiek en een master in online media heb ik een grote kennis achtergrond. Maar kennis is ook maar een ding.  Omdat ik al wat jaartjes ronddobber weet ik dat je met gezond verstand, testen en wat doorzettingsvermogen vaak een heel eind komt. Daarom hou ik zo van deze to-the-point cursus. Kennis gecombineerd met praktische filmpjes. Stel niet langer uit en bouw jouw droomsite.

Ondernemers zelf een website laten bouwen die geld oplevert, dat is mijn missie!